International Year of Sound

Het internationale jaar van het geluid is een wereldwijd initiatief om het belang van geluid en aanverwante wetenschappen en technologieën voor iedereen in de samenleving te benadrukken. Het NAG wil, in samenwerking met het NSG, veel aandacht aan het IYoS besteden, in de vorm van een lezingendag, op de ALV, door het organiseren van diverse evenementen…. Maar we willen je vooral vragen met ons mee te denken: geef je idee(en) door aan Erik: secr@nag-acoustics.nl. Erik zal vanuit het NAG en de NSG de zaken bundelen en inbrengen in beide organisaties om zo de Nederlandse activiteiten te coördineren.

Voor meer informatie over het International Year of Sound kun je terecht op: http://sound2020.org

De laatste informatie vind je in de nieuwsbrief: IYS 2020 Newsletter August 2020-1

Meer nieuws